Pokémon kšiltovka vel. 56

Pokémon kšiltovka vel. 56

169 Kč s DPH
139,67 Kč bez DPH

Dětská kšiltovka Pokémon o velikosti 56. Chlapecká i dívčí kšiltovka je vyrobena z materiálu, kterým je polyester. Na celkovém designu se podílí černá, červená, žlutá a modrá barva.

Velikost 56 / nad 5 let
54 56
  •  Skladem
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.
Dostupné i na prodejně za stejnou cenu.
V pondělí 20.5. do 15:00 hod. předáme dopravci.


Dovoz: Francie
Materiál: 100% polyester
Barva: černá, červená, žlutá, modrá
Určení: pro chlapce i dívky
Údržba:

Vzadu regulace velikosti

Pokémon kšiltovka vel. 56

Pokud hledáte dokonalý módní doplněk pro vaše malé fanoušky Pokémonů, potom naše Pokémon kšiltovka velikosti 56 je tím, co potřebujete! Tato kšiltovka nepřináší jen stylový a cool vzhled, ale také skutečný komfort a praktičnost.

Tato kšiltovka je vytvořena z 100% polyesteru - materiálu synonymním pro trvanlivost a odolnost, což znamená, že i po nesčetných dobrodružstvích vašich dětí zůstane stále vypadat jako nová. Barvy černá, červená, žlutá a modrá, které jsou použity, jsou tak jasné a živé, že přímo vybízejí k dobrodružství.

Pokémon kšiltovka je navržena tak, aby vyhovovala jak chlapcům, tak dívkám. Ať už je vaše dítě týmu Pikachu nebo týmu Charizard, tato kšiltovka se stane jejich nejlepším parťákem. Funkce regulace velikosti na zadní straně kšiltovky zajišťuje dokonalé přizpůsobení pro každou hlavičku.

Ať už jdou vaše děti na oslavu narozenin, procházku do parku nebo jen tak ven, tato Pokémon kšiltovka dodá jejich outfitu tu správnou dávku stylu a zábavy.

Tato kšiltovka není jen obyčejná kšiltovka - je to oficiální Pokémon kšiltovka! Vaše děti budou nadšené, že mohou nosit kšiltovku se svými oblíbenými postavami.