Králíček Bing pyžamo Delicious tm. modré 104

Králíček Bing pyžamo Delicious tm. modré 104

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Pohodlné dětské pyžamo Králíček Bing s krátkým rukávem a kraťasy o velikosti 104. Chlapecké pyžamo je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna. Převládající barva pyžama je modrá.

Velikost 104 / 3-4 roky
92 98 104 110 116
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Králíček Bing pyžamo Delicious tm. modré 104

Seznamte se s Králíček Bing pyžamo Delicious tm. modré 104, skvělým řešením pro rodiče, kteří hledají komfortní a kvalitní oděv pro své malé. Toto pyžamo je určeno pro chlapce ve věku 3-4 roky a je vyrobeno z 100% bavlny, což zaručuje měkkost a pohodlí po celou dobu nošení. Jeho krásná modrá barva a design Králíček Bing určitě zaujmou každého malého milovníka této oblíbené postavičky.

Střih pyžama zahrnuje krátký rukáv a kraťasy, což je ideální pro letní měsíce nebo pro domácnosti s výkonným vytápěním. Velikost je 104, což odpovídá výšce 99 - 104 cm. Toto pyžamo je navrženo tak, aby poskytovalo dostatek prostoru pro pohyb a zároveň aby zůstalo na místě po celou noc.

Materiál 100% bavlny je nejen měkký a pohodlný, ale také prodyšný a absorbuje vlhkost, což pomáhá udržet pokožku vašeho dítěte suchou a pohodlnou. Navíc je tento materiál pro svou přirozenou měkkost a hypoalergenní vlastnosti často doporučován pro dětské oblečení.

Design pyžama je inspirován oblíbenou dětskou postavičkou – Králíček Bing. Tato postava přidává na atraktivitě a zábavnosti tohoto oblečení a motivuje děti k tomu, aby si pyžamo rády oblékaly. Modrá barva je klidná a uklidňující, ideální pro přípravu na noční odpočinek.

Suma sumárum, Králíček Bing pyžamo Delicious tm. modré 104 je špičkový produkt, který nabízí nejen pohodlí a kvalitu, ale také zábavu a styl. Udělejte svým malým radost tímto úžasným dárečkem, který ocení jak oni, tak vy.

Podobné produkty

Králíček Bing pyžamo Delicious sv. modré 104

Králíček Bing pyžamo Delicious sv. modré 104

299 Kč
Skladem
 104 / 3-4 roky